žurka o kojoj je maštala

BIĆE TO VELIČANSTVENA NOĆ ZA ANASTASIJU: Otkriveni detalji velike rođendanske žurke - specijalan dres-kod, najlepše torte ali i JEDAN POSEBAN DETALJ!

4

Spektalurna noć za Anastasiju, ali i sve prisutne.

anastasija ražnatović
anastasija ražnatovićfoto: Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović uveliko priprema proslavu 21. rođendana, koja će se desiti 30. maja u restoranu "Topčiderac", a majka Svetlana Ceca Ražnatović za taj dan pripremila joj je posebno iznenađenje. Izvor blizak Anastasiji je otkrio o čemu se zapravo radi.

 

Anastasija voli kako Sloba Radanović peva i upravo zato Ceca ga je pozvala da tog dana uveseljava goste mlade slavljenice, što je on s radošću prihvatio. Osim njega, pevaće i njihova dobra prijateljica Aleksandra Dabić, koja je uvek prisutna na slavljima Ražnatovića", kaže izvor za "Srpski telegraf" i otkriva nam još neke detalje luksuznog slavlja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

Planirano je 150 zvanica, a na predlog dekoratera, koji je Anastasija prihvatila, sve će biti u belo-roze tonovima. Bukvalno će sve biti kao u bajci, a Tasa će sigurno biti princeza večeri. Tijana Todorović specijalno za slavljenicu kreirala je haljinu, baš nalik na princezu", rekao je izvor i dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

 

Cela žurka je inače Cecin poklon. Neće biti vatrometa, ali će biti nekih specijalnih torti. Obavezan je dres-kod, tako da će muškarci biti u odelima, a devojke u dugim haljinama. Kažem vam, biće to veličanstvena noć za Anastasiju, ali i sve prisutne. Osim ovoga, dobro obavešten izvor nam je otkrio da se Anastasija vratila sa Mikonosa i da je posebno uzbuđena zbog ove glamurozne proslave u Beogradu."

 

makonda-tracker