prelepo i porodično

EMOTIVNA FOTOGRAFIJA SA SINOVLJEVOG VELIKOG DANA: Goga Sekulič i Uroš Domanović KRSTILI svog naslednika Andreja Vasilija!

2

Oni su u Crnoj Gori proveli samo jedan dan da bi obavili sveti čin.

foto: glossy

Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović krstili su petoipomesečnog sina Andreja Vasilija u ponedeljak popodne u manastiru Ostrog u strogoj tajnosti, a kumovao je jedan poznati beogradski biznismen, koji je oboma dugogodišnji i kućni prijatelj.

 

Oni su u Crnoj Gori proveli samo jedan dan da bi obavili sveti čin, a potom su se vratili u Beograd kako bi organizovali intimnu proslavu povodom krštenja koja je planirana za četvrtak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Budući da je pevačica oduvek bila široke ruke i da je u dobrim odnosima sa pola stanovnika Beograda, ona će ovog puta na ručak pozvati samo porodicu i najuži krug prijatelja.

 

Na svom Instagram profilu Gogin suprug Uroš objavio je fotografiju sa same ceremonije krštenja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uroš Domanović (@urosbjj) on

Veliki broj poruka stiglo je na račun verlikog dana za malog Andreja, dok je mama Goga bila nešto emotivnija ispod njene objave na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

 

 

Manastir Ostrog je za mene oduvek predstavljao najsvetije mesto u kojem sam se molila za zdravlje i pronalazila mir. Iz tog razloga Uros i ja smo odabrali ovu svetinju u kojoj smo 27. maja krstili naseg prvenca Vasilij Andreja. Malo je reci da je bilo velicanstveno! Sine nas, neka te ceo zivot cuva sveti Vasilije! Zdrav nam bio!

 

 

makonda-tracker