WOW!

NAJPOZNATNIJA SRPSKA BAKA DOBILA VREDNO PRIZNANJE: Žaklina je ZALUDELA svet svojim izgledom i stilom! (FOTO)

0

Najlepša srpska baka na Instagramu, Žaklina Berido, iako je zagazila u pedesete godine izgleda dosta mlađe nego što to zaista jeste.

foto: printscreen/instagram
foto: printscreen/instagram

Pogled na Instagram profil Žakline Berido Pizano (50) neće vam otkriti koliko ima godina, ali će vam nesumnjivo pokazati njen fenomenalan modni ukus za koji je sada dobila i prestižno priznanje.

 

Najlepša srpska baka na Instagramu, Žaklina Berido, iako je zagazila u pedesete godine izgleda dosta mlađe nego što to zaista jeste, i svojom pojavom pleni pažnju.

 

U sklopu Filmskog festivala u Kanu održana je dodela nagrada World Bloggers Awards, na kojem je ova baka, koja je prozvana i "najseksi bakom Instagrama" odnela nagradu za najbolju modnu blogerku na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zaklina Berrido Pisano (@realfashionist) on

 

Beskrajno hvala vama, moji divni Instagram prijatelji, vi ste moje božanske duše. Vi ste moja inspiracija. Vaše poruke, vaša podrška i ljubav su moja motivacija i smisao, da nastavim i budem još bolja u svemu što radim - deo je njene objave na Instagramu uz fotografije s crvenog tepiha i same dodele nagrada.

 

makonda-tracker