ZNA ŠTA ŽELI

ON JE STUDIJSKI MOLJAC: Kaja Ostojić iskreno govori o odnosu sa suprugom Džuniorom Džekom, rađanju nakon TRIDESETE, ali i surogat majčinstvu! (FOTO)

0

Osluškuje svoja osećanja!

 

Kako pevačica preferira gradska okupljanja, izlaske i druženja, a njen suprug donekle mirniji način života, Katarina je do detalja objasnila u čemu se njihovi karakteri razlikuju.

 

"On je studijski moljac koji ne pije alkohol, ne voli da izlazi… Kao sagovornik je vrlo zabavan, ali za život udvoje. (smeh) Kada smo počeli da se zabavljamo, tog leta smo putovali, provodili se, izlazili po klubovima. I to je bilo to. Sad, kada odemo na Ibicu, a idemo svake godine i budemo tamo po mesec dana, dok svi normalni ljudi izlaze i provode se, mi sedimo kod kuće."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 Naslednica Nikolina će za godinu dana postati punoletna i njih dve su najbolje "drugarice", koje se veoma lepo slažu i podržavaju. Majčinstvo ju je kako je mnogo puta isticala oplemenilo i dalo snagu za sve životne situacije, a na pitanje o rađanju nakon 30-te, imala je spreman odgovor.

 

"Ko će opet da prolazi kroz period treniranja i zatezanja? Smatram i da je kasno u ovim godinama."

 

 "Moja ćerka ima 17 godina. Realnije je da uskoro postanem baba, pu-pu, da se pomerim s mesta. Pa gde da budem baba sa 36?! Ne daj bože nikom!"

 

 "Ne moram da rađam. Jedino, eventualno, da unajmim surogat majku. Tako bih možda i pristala. Nisu te žene lude koje se odlučuju za surogat majčinstvo, da vam kažem. Uopšte nisu lude."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker