DIVI JOJ SE

NAJPONOSNIJA SAM SESTRA U EVROPI: Tijana Dapčević otvoreno o Tamarinom nastupu na Evroviziji, a ova pevačica joj je potvrdila da je baš ona bila najbolja! (FOTO)

0

Nasledile su moćne glasove!

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pevačica Tijana Dapčević sa mnogo emocija pratila je sestrin nastup na 64. Pesmi Evrovizije, a pošto je Tamara Todevska odvela Makedoniju u finale sigurna je da ima šanse za pobedu na takmičenju.

 

foto: Printscreen

"Ja sam najponosnija sestra u Evropi trenutno. Stvarno nisam pristrasna, ona je prosto bila najbolja", kaže Tijana.

 

"Nakon Tamarinog nastupa me je zvala Marija Šerifović i jednoglasno smo se složile da je Tamara vokalno bila najbolja na celoj “Evrovziji”, tako da nisam subjektivna".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Todevska (@tamaratodevska) on

 

Pevačica otkriva da njena mlađa sestra retko kada ima tremu, kao i zašto nije poslušala njene savete oko nastupa na takmičenju.

 

"Tamara nikad nema tremu, ona nije tremaroš kao ja. Pitala me je za savete i konsultovale smo se, ali ih nije upražnjavala na kraju, prosto je išla putem koji je ona zamislila", navodi Dapčevićka.

 

"Nevena je stvarno bila na visini zadatka i osvetlela je obraz naciji. Odlično je pevala i sjajno joj je izgledao nastup. Svideli su mi se i Šveđanin i Italijan ali moram da kažem da navijam za sestru u finalu", iskrena je ponosna sestra koja smatra da je Tamara uradila pravu stvar što je odabrala da predstavlja Makedoniju sa baladom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on

 

“Evrovizija” je stvarno druga planeta. Tamo idete ili sa baš dobrom baladom sa kojom ćete da pokidate ili sa kompletnim cirkusom. I Tamara dok je birala pesmu isto je razmišljala i naravno odlučila se za baladu jer ima odličan i moćan vokal", objašnjava Tijana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker