istina o blogerki

DEVOJČICE JE OBOŽAVAJU I UGLEDAJU SE NA NJU: Komšije otkrile kakva je zaista Zorannah van DRUŠTVENIH MREŽA!

1

Na društvenim mrežama možemo se prikazivati drugačije nego što jesmo, a ljudi koji žive i rade u Zoraninom naselju ispričali su kakva je privatno blogerka,

Zorana Jovanović Zorannah
Zorana Jovanović Zorannahfoto: Damir Dervišagić

Komšinica koja živi u zgradi prekoputa Jovanovićeve nije oduševljena njenim radom.

 

- Poznajem Zoranu, ali samo površno. Nemam s njom neki odnos. Deluje ovako kao da je normalna devojka, ali iskreno da vam kažem ne dopada mi se to što se u medijima toliko pažnje pridaje takvim ličnostima. Sramota je da na Sajmu knjiga posetioci u velikom broju čekaju da dobiju njen potpis. Mislim da su drugi pisci zaslužili više pažnje od nje - iskrena je bila gospođa.

 

 

Druga gospođa koja živi u Zoraninom komšiluku ima lepe reče za nju.

 

- Vrlo je fina i draga devojka. Meni je lično draga zato što se sama bori kroz život. Znamo svi njenu tužnu priču, i pored toga uspela je da bude ovako uspešna, nasmejana i nastavila je posle svega da se bori za sebe. Sve pohvale za nju - kaže ona, dok momak koji živi u ulici gde i blogerka iskreno kaže da je Zorana lepša na društvenim mrežama nego u prirodi.

 

- Video sam je svega nekoliko puta. Ne poznajem je, ali mi na Instagramu deluje lepše nego uživo - rekao nam je on.

 

Druge Zoranine komšije kažu da je retko viđaju jer je stalno na nekim putovanjima, ali da o njoj uglavnom imaju lepo mišljenje. Naveli su i to da ne pravi buku u zgradi i da s njom nisu imali nikakve probleme.

 

 

makonda-tracker