dama iz komšiluka

Mnogo je fina žena Nataša, ali ona nema vremena da se druži sa dokonim ljudima: Komšije lepe Nataše Ninković imaju samo reči hvale za nju!

1

Susedi o zvezdi srpskog filma i teatra znaju da obožava putovanja, a često je gledaju kroz prozor kako uči tekst i glumi u kuhinji.

nataša ninković
nataša ninkovićfoto: Andreja Damjanović

Susedi o zvezdi srpskog filma i teatra znaju da obožava putovanja, a često je gledaju kroz prozor kako uči tekst i glumi u kuhinji.

 

Nataša Ninković duže od decenije stanuje sa suprugom biznismenom Nenadom Šarencem i njihovim šesnaestogodišnjim blizancima Lukom i Matijom u beogradskom naselju Zvezdara.

 

Njihova prostrana kuća nije okružena bedemima kao kod većine javnih ličnosti, pa Natašu komšije mogu i da vide dok šeta po kući i telefonira i kada u povečerje uči ulogu u kuhinji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

 

A evo šta komšije kažu kakva je glumica!

 

Mnogo je fina žena Nataša, ali ona nema vremena da se druži sa dokonim ljudima po komšiluku. Ona stalno ima posla, igra predstave i snima, a kako su joj deca porasla i ne mora toliko da brine o njima, Nataša koristi svaki praznik i slobodne dane da otputuje negde. Bogu hvala muž joj je imućan pa sve može da priušti porodici. Ona ima i poslugu, vodi luksuzan život, ali zaslužila je jer je sjajna glumica. Radujem se da je gledam na televiziji i u pozorištu - rekla je Dušanka sa osmehom.

 

makonda-tracker