upornost

UPRKOS BROJNIM TEŠKOĆAMA NIKADA NIJE ODUSTALA OD SVOJE NAJVEĆE ŽELJE: Voditeljka je postala majka u 49. godini nakon DUGE borbe za potomstvo!

1

Njenog lika sigurno se svi sećate, ali ne znate da je iskusila brojne nedaće.

tatjana ferendino maksimović
tatjana ferendino maksimovićfoto: Damir Dervišagić

Nekadašnja televizijska voditeljka Tatjana Ferendino Maksimović otkrila je delić svoje životne priče i duge borbe za potomstvo.

 

- Od samog početka, kada smo shvatili da smo jedno za drugo, želeli smo decu, ali nismo mogli ni da naslutimo da će put do ostvarenja naših snova trajati toliko dugo - rekla je nekadašnja voditeljka.

 

Tanja je u razgovoru za magazin "Gloria" otkrila da je u svojoj 38. godini počela borbu za potomstvo, prvim odlaskom na kliniku za vantelesnu oplodnju. Svi rezultati su bili u redu, ali lekari su ih savetovali da bi bilo dobro da razmisle o vantelesnoj oplodnji, s obzirom na to da je tada imala 38 godina.

 

Nekadašnja voditeljka je ispričala i da joj je prvi proces za vantelesnu oplodnju veoma teško pao, da je primila 80 injekcija za stimulisanje jajnih ćelija, ali da na kraju ipak nije uspeo. Drugi put je ostala u drugom stanju, ali je, nažalost, izgubila bebu.

 

Od šest oplodnji koje je uradila u Pragu, tri su se završile spontanim pobačajem....

 

Nastavak priče na sledećoj strani...

tatjana ferendino maksimović
tatjana ferendino maksimovićfoto: Damir Dervišagić

Tatjana ističe da joj nimalo nije bilo lako, nakon meseci priprema svaki put je usledilo razočaranje kada intervencija ne uspe. Međutim, važno je da je imala veliku podršku supruga, koji joj je čak jednom rekao da odustane ukoliko više nema snage.

 

Međutim, uspela je iz devetog puta, u svojoj 49. godini. Porodila se 2017.

 

Sin Kosta dobio je čistu desetku i ova porodična priča dobila je lep završetak. 

 

 

makonda-tracker