PORODICA

MNOGO NAUČENOG POSLA DUGUJE BAŠ NJEMU: Poznata voditeljka dnevnika UDATA je za KOLEGU, a sin im je najveće BOGATSTVO! (FOTO)

0

Malo se zna o njenom privatnom životu!

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Milica Nedić višegodišnja je urednica i voditeljka "Dnevnika 2". Kada je pred kamerama, trudi se da bude na visini zadatka, a koliko je stroga prema sebi najpre govori činjenica da se u programu uživo nikad ne opušta.

 

Sa druge strane, kada se isključe kamere, ona je jedna i te kako opuštena i srećna žena. Kako ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, malo ko je znao da je Milica u braku sa iskusnim novinarom i urednikom, direktorom Radio Beograda, Milanom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Nedic (@milicavned) on

 

U braku, par je dobio sina Nikolu.

 

"Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja", rekla je Novostima svojevremeno Milica.

 

 

 

 

makonda-tracker