nekad i sad

SVE TRANSFORMACIJE JOVANE JOKSIMOVIĆ: Evo koliko se voditeljka menjala od početka karijere do DANAS! (FOTO)

Mada je Jovana Joksimović jedna od retkih žena sa javne scene koja dopušta da joj godine oblikuju izgled bez dodatnih ideja plastičnog hirurga, vreme neumitno čini da se i ona menja.

13
1 / 8 Foto: Screenshot

Za ženu kojoj se često pripisuje epitet najfotogeničnije voditeljke, prirodnost kao da je najvažnije pravilo, a da joj je genetika umnogome saveznik kada je reč o izgledu, dokaz su i dva porođaja koja gotovo da nisu ostavila trag na njenom telu.

 

Iako je Jovana sklona čestom eksperimentisanju sa kosom, pa su tako njene vlasi često menjale sve nijanse, od prirodno plave, preko smeđe, kose obojene pramenovima, do vatreno crvene, ona se odavno pobrinula da negovanu frizuru upotpuni holivudskim osmehom koji je doterala kod stomatologa.

 

Ako njen izgled ne intrigira mnogo javnost, TV lice se često pobrine da svojim stajlingom izazove kontroverzne komentare. Često odabirom garderobe kao da ne želi nikoga da ostavi ravnodušnim, a neretko se u javnosti pojavi bez trunke šminke. To tek ume da iznenadi jer je najbolje znamo kao tip-top sređenu.

 

 

 

makonda-tracker