potpuno neočekivano

NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE SUPRUGA, KRALJICA ELIZABETA DONELA VAŽNU ODLUKU: Vozila je BEZ DOZVOLE, uživala u skupocenim automobilima, a ono što sada ima u planu IZNENADILO JE MNOGE

0

Nakon sudara koji je pre dva meseca prouzrokovao vojvoda od Edinburga, kraljica Elizabeta II rešila je da donese veliku odluku.

foto: promo
foto: promo

Britanska kraljica Elizabeta II (92) spremna je da odustane od vožnje javnim putevima nakon što je pre dva meseca njen suprug princ Filip (97) učestvovao u automobilskoj nesreći.


Njeno Veličanstvo jedina je osoba u Velikoj Britaniji kojoj je dopušteno da vozi bez dozvole. Pretpostavlja se da je Elizabeta odlučila da prestane s vožnjom po javnim putevima po savetu članova njenog sigurnosnog tima, a nakon sudara koji je prouzrokovao vojvoda od Edinburga.

 

foto: Profimedia

Poznato je da kraljica, koja će narednog meseca napuniti 93 godine, uživa u vožnji brojnih skupih automobila iz kraljevskoga voznog parka, među kojima su i oni marke Land Rover ili Jaguar.

 

Samo dan nakon automobilske nesreće u kojoj je u januaru učestvovao i njen suprug, kraljica je viđena u vožnji javnim putem, nedaleko od Sandringama, ali bez sigurnosnog pojasa.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker