otvoreno o svemu

JEDNA JE OD OMILJENIH DOMAĆIH GLUMICA, A U MEDIJIMA SE RETKO OGLAŠAVA: Branka Katić NIKAD ISKRENIJE o popularnosti i životu van Srbije

1

Naša proslavljena glumica otvoreno je progovorila o svom životnom pozivu, popularnosti u našoj zemlji i inostranstvu, ali i životu u Engleskoj

foto: Profimedia

- Ja sam uvek volela da radim u Srbiji i ljubav koju dobijam ovde od publike ne verujem da ću ikada imati, niti želim da imam bilo gde drugo. Veoma sam zahvalna publici što voli moj rad.

 

I pored velikog uspeha u inostranstvu, Branka je ostala ona divna i lepo vaspitana devojka iz komšiluka.

 

- Davno sam shvatila da popularnost može da bude otežavajuća okolnost zato što vas svi prepoznaju i svi uvek gledaju kako izgledate i s kim ste. Ja sam još kao mnogo mlađa osoba shvatila da je bitno da znam ko sam i šta volim, a sve ostalo nekako ide uz taj posao. Jednostavno, ne bavim se ovim poslom da bih bila popularna, već mi je bitno da ti likovi koje glumim komuniciraju sa publikom.

 

foto: Profimedia

Katićeva je snimila film „Moli” rediteljke Sali Poter, a radi i nastavak filma koji se ranije zvao „Kingzmen”, a sada je radni naslov „Autfit” i u kome igra poslednju rusku caricu. Upravo je u Engleskoj završeno i prikazivanje serije „Klining ap” koju je snimala.

 

- Volim da se bavim svojim poslom bilo gde, ali lakoća koju imam na našem jeziku i saradnja sa kolegama sa kojima sam i rasla i koje izuzetno volim i poštujem mi je uvek srcu draga - kaže Branka.

 

 

makonda-tracker