kao u filmu

Jedna stvar koja joj je PREOKRENULA sve: Branka Katić otkriva do sad NEPOZNATE detalje kako je upoznala ljubav svog života

0

Branka je poznata Beogradska glumica. Ona sada živi srećno u Londonu sa svojim mužem i dvoje dece, a ovako je sve počelo..

Branka Katić
Branka Katićfoto: Profimedia

Prelepa Branka nam je dobro poznata iz naših popularnih filmova "Rane" i "Mi nismo anđeli", ali film koji je doneo preokret u njenom životu jeste definitivno film od Emira Kusturice "Crna mačka, beli mačor".

 

Nakon velikog uspeha u filmu Kusturice, Branku su zapazili strani agenti, pa je pre 20 godina započela njena inostrana karijera, koja je započeta u Londonu.

 

Tokom boravka u Londonu, imala je dogovor da ide na večeru sa producentkinjom, koja ju je upoznala sa današnjim mužem, Džulijanom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Turneja (@turneja) on

Naime, on je baš tog dana na sastanku sa njom pričao o tome kako mu je "Crna mačka, beli mačor" najbolji film koji je u poslednje vreme gledao.

 

Nakon toga ga je producentkinja sa kojom je Branka išla na večeru pozvala da im se pridruži, ne bi li je upoznao. 

I dan danas ga zafrkavam da se zaljubio u mene pre nego što me je uopšte znao", priznala je Branka.

Džulijan Farino je britanski producent koji nam je definitivno "oteo" našu prelepu glumicu koji je nakon izvesnog vremena zaprosio Branku, nakon čega su dobili dva sina - Luj (16) i Džo (14). 

 

Srećna porodica se 2005. godine preselia SAD, jer je Džulijan dobio ponudu da režira TV serijal "Svita".

 

U Americi su planirali da ostanu 6 meseci, međutim, ostali su 8 godina. Za Branku je to predstavljao dug vremenski period jer joj holivudski život gde je novac glavno merilo uspeha, nije odgovarao. 

 

Nakon Brankinih brojnih uloga sa popularnim glumicima kao što su Džoni Dep, Kristijan Bejl ili Džad Lou, porodica je odlučila da svoju decu želi da odgaja u drugačijem društvu, te su se 2013. godine vratili u Evropu.

 

Danas Branka, Džulijan i njihova dva sina žive zajedno u Londonu, gde deca idu u školu, a zaljubljeni par putuje na snimanja. 

 

Braka nam otkriva da svoje sinove odgajaju sa puno ljubavi i spontano, kao i da oboje poseduju dobar smisao za humor, a ljubav prema filomovima su nasledili od njih. Luj se zanima za režiju, a Džo ima dar za glumu.

Imali su prilike da sa nama proputuju svet, dožive različite kulture, a samo s našim prijateljima ušla je i lepa lepeza likova. Učimo ih da budu iskreni, da poštuju druge i ne osuđuju ih, već da prihvate različitosti i razumeju", govori nam prelepa glumica.

Dok uživaju u prelepom zajedničkom životu, naša glumica uskoro počinje da radi na novom projektu sa Srđanom Dragojevićem.

 

 

makonda-tracker