MISTERIOZNA

IMA PARTNERA KOJI UME LEPO DA JE POLJUBI, ALI NEĆE O NJEMU DA PRIČA: Vesna Dedić otkriva zašto ćuti o svojim ljubavnim vezama

1

Neće da kaže ni reč o svom emotivnom životu, ali je ispunjena

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić ističe da je čitavog života emotivno ispunjena, i to zato što joj za tu ispunjenost nije potreban samo muškarac.

 

- Celog života sam emotivno ispunjena, od sedme godine kada sam se prvi put zaljubila. S tim što sam jedna od onih žena kojoj nije dovoljno da ima samo muškarca koji će joj skidati zvezde s neba, već kad kažem da sam emotivno ispunjena, to znači da imam i posao, i dete, i prijatelje koji me čine srećnom. Naravno, i partnera koji ume da me lepo poljubi za dobro jutro ili laku noć, a može i jedno i drugo - ističe ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna) on

 

Odmah zatim, objasnila je zašto retko priča o svom partneru u javnosti.

 

- To što u javnosti ne pričam o tom najintimnijem delu života, to je zaista jedna moja privilegija, jer sve što doživim i osetim pričam u intervjuima, stavljam u svoje romane i pričam sa sagovornicima u emisiji. Zaista bi bilo previše i mislim da se ljude aplsolutno ne tiče jedna žena od 51 godinu da li je sa nekim u ozbiljnoj vezi ili neozbiljnoj, da li je zaljubljena ili nije. Dajte mi barem to parčence moje slobode i intime - rekla je kroz osmeh Vesna.

 

 

makonda-tracker