prošla kroz težak period

Vesna Dedić otvoreno o NAJTEŽIM TRENUCIMA: Mnogo sam PLAKALA, a onda sam shvatila da je bolje da se RAZVEDEM...

2

Vesna Dedić u više navrata je otvoreno govorila o razvodu od bivšeg supruga, kao i tome da je taj period za nju bio izuzetno stresan i težak.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Svog bivšeg muža, lekara Srđana Milojevića, Vesna je upoznala 1995. godine na diplomskoj žurki svoje najbolje drugarice. Šest godina kasnije rodila im se ćerka Lenka, a kada su nesuglasice u braku postale sve veće Vesna je hrabro donela odluku da stavi tačku na zajednicu sa suprugom i život nastavi kao samohrana majka.

 

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak. Drugačije je kada je žena ostavljena ili prevarena. Eto, ja sam pobegla na vreme i vreme je pokazalo da je to bio moj najmudriji potez u životu - rekla je Vesna svojevremeno.


Poznata voditeljka i spisateljica svoj brak nikada nije želela da eksponira, ali je o krahu istog otvoreno pričala za javnost, kako bi svojim iskustvom pomogla i drugim ženama.

 

makonda-tracker