mali trikovi za savršen izgled

OVO SU NJENE TAJNE: Da li ste se ikada zapitali kako Melaniji Tramp polazi za rukom da na svakoj fotografiji izgleda TAKO ZANOSNO?

1

Melanija Tramp je prava dama, zrači elegancijom i zna šta je stil, a to se vidi i na njenim fotografijama. Tajne kojima postiže veću fotogeničnost krajnje su jednostavne.

foto: Profimedia

Iako ne možemo reći da je Melanijin cilj da izgleda seksi kada pozira, ipak je u prošlosti bila supermodel, pa je normalno da je zadržala neki od svojih trikova.

 

- Pored takvih usana, Melanija voli i da malo nagne glavu tako da kamera ne vidi donji deo njenih nozdrva - kaže Braunova. Takva poza pomaže i da oči izgledaju krupnije u odnosu na ostatak lica.

 

foto: Profimedia

 

Povremeno se Melanija i široko osmehne i pokaže iskren osmeh. Nije stvar toliko u širini samog osmeha, koliko u očima – poenta je da one zasijaju, pokažu emociju i energiju.

 

foto: Profimedia

- Ne trebaju vam godine da biste naučili ove trikove - kaže Braunova i savetuje da da na sledećem selfiju jezikom dodirnete gornji deo unutrašnjosti svojih usana – odmah ćete dobiti isti efekat.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker