mali trikovi za savršen izgled

OVO SU NJENE TAJNE: Da li ste se ikada zapitali kako Melaniji Tramp polazi za rukom da na svakoj fotografiji izgleda TAKO ZANOSNO?

1

Melanija Tramp je prava dama, zrači elegancijom i zna šta je stil, a to se vidi i na njenim fotografijama. Tajne kojima postiže veću fotogeničnost krajnje su jednostavne.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što se pažljivo prostudiraju sve dostupne fotografije na kojima Melanija pozira u poslednjih 15 godina, jedna stvar postaje potpuno očigledna: Melanija voli da pred objektivom foto-aparata drži blago otvorena usta. Mediji su to nazvali riblja usta, iza čega ne stoji nikakva uvreda – bukvalno podseća na izgled ribe. Takođe su primetili i da takva usta daju celokupnom izgledu dodatnu privlačnost, I da kamere vole mimiku poput te.

 

- Mnogo je više seksi kada su vam usne neznatno otvorene, na taj način će izgledati punije - objašnjava ekspert za neverbalnu komunikaciju Trejsi Braun.

 

foto: Profimedia

Braunova kaže da su modeli usavršili taj izgled, jer skreće manje pažnje nego širok osmeh koji pokazuje zube, pa odeća koju nose pada u prvi plan.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker