potpuno neočekivano

NAKON SAOBRAĆAJNE NESREĆE SUPRUGA, KRALJICA ELIZABETA DONELA VAŽNU ODLUKU: Vozila je BEZ DOZVOLE, uživala u skupocenim automobilima, a ono što sada ima u planu IZNENADILO JE MNOGE

0

Nakon sudara koji je pre dva meseca prouzrokovao vojvoda od Edinburga, kraljica Elizabeta II rešila je da donese veliku odluku.

foto: Profimedia

"Daily Mail" piše da će kraljicu javnim putevima od sada voziti njeni šoferi, ali putevima koji prolaze njenim privatnim posedima i dalje će automobilom voziti sama.

 

Ipak, čini se da nisu baš svi oduševljeni vožnjom Njenog Veličanstva o čemu svedoči anegdota koju je u svojim memoarima preneo bivši britanski veleposlanik u Saudijskoj Arabiji, Ser Šerard Koper-Kols.

 

- Nakon ručka kraljica je svog visokog gosta, prestolonaslednika Saudijske Arabije Abdula pozvala u obilazak imanja. Na njegovo veliko iznenađenje za volan je sela sama kraljica, upalila motor i odvezla ih u obilazak. Kralj Abdul nije navikao da ga vozi žena, a kamoli kraljica. Uz pomoć prevodioca, navodno je preklinjao kraljicu da uspori i usresredi se na put pred sobom.

 

 

makonda-tracker