iskreno o svemu

NAKON MOŽDANOG UDARA PROMENIO JE SVE NAVIKE: Pevač progovorio o zdravstvenim problemima, ali i o odnosu sa SINOM! Evo šta je PRAVA ISTINA!

0

Pevač Aki Rahimovski početkom aprila prošle godine doživeo je lakši moždani udar.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Danas se, kako kaže, oseća dobro. Ipak, zbog toga morao je da promeni brojne životne navike.

 

- Sada je sve u redu, pa vidi se po meni (smeh). Promenio sam životne navike, iskreno teško, ali zaista će biti sve okej - rekao je on.

 

Odmah zatim, zvezda "Parnog valjka" napomenuo je da sa sinom Kristijanom nije u lošim odnosima, uprkos brojnim navodima.

 

- Nikada nisam bio u lošim odnosima sa sinom, nema tu priče, to su smislili zbog priče. Moj sin je sada završio album, kreće u promociju i savetovao sam mu da veruje u ono što radi. Želim mu svu sreću - kratak i jasan bio je on.

 

Inače, on je zajedno sa zagrebačkim rok sastavom bio na turneji u Kanadi. Kako ističe, tamo se smrzao, te sada nije napuštao hotelsku sobu na Kopaoniku, gde je boravio.

 

- Na Kopaonik smo sleteli iz Kanade, tamo je minus četrdeset. Koncert je bio rasprodat i ovo je samo početak turneje, biće novih pesama i presek starih. Zatvoren sam u sobi i samo ručak i spavanje, jer nas je Kanada izmorila i trebalo nam je da se vratimo u normalu zbog džet-lega - napominje on.

 

Svakako, njega veoma raduje što se "Parni valjak" sluša i što se uživa u njemu decenijama.

 

- Ljubav je uvek zastupljena kod mene i ljubav je jaka, ona je izvor svega, svih naših pesama, ljubavi nikada dosta. Teško je da danas odredimo klincima šta da slušaju, a veselim se da imamo puno klinaca koji slušaju našu muziku. Jedino blago svih ovih godina je da možemo da se, kao 'Stonsi, pohvalimo sa tri generacije na koncertu - ispričao je on.


Vać godinama, Aki uživa u braku sa Ingrid, ali o toj ljubavi ne želi da govori mnogo u javnosti.

 

- Privatno je privatno. Jednostavno, nikad nisam dao na to i gotovo - zaključio je pevač.

 

 

makonda-tracker