PRESREĆNA JE

OSTVARILA JOJ SE ŽIVOTNA ŽELJA: Pevačica Jasna Gospić obožava Bajagu, a sada će on nešto veliko da uradi za nju

0

Na pomolu je velika saradnja

foto: Promo
foto: Promo

Pevačica Jasna Gospić je u društvu prijatelja uživala u koncertu beogradskog sastava „Bajaga i instruktori“, održanom u Pragu. No, njeno prisustvo na događaju i druženje koje je usledilo posle sa liderom Momčilom Bajagićem ima i drugu pozadinu - ova dva vrsna muzička imena uskoro će, na radost svih fanova, i sarađivati.

 

- Ispuniće mi se želja da Bajaga komponuje pesmu za mene. Sve se događa u pravo vreme i sada je pravi trenutak za takvu saradnju. Kroz Bajagine pesme osetila sam njegovu posebnu senzibilnost i jedva čekam da je sa Bajagom podelim kroz pesmu napisanu za mene. Do saradnje dođe kada se ljudi po nečemu prepoznaju, kada shvate da su po nečemu bliski, a najvažnija je podudarnost duša i način na koji doživljavamo život i ljude. Bajaga je čovek kojem se divim. Neko ko piše takve tekstove i komponuje takve pesme sigurno nije osoba koja se kreće i živi po površini života - govori Jasna Gospić.

 

foto: Promo

 

Kako ističe, velike zasluge za ovu skoru saradnju imaju njeni veliki prijatelji Gane Pecikoza i Veso Đorem. Naša muzička diva ima samo reči hvale za rad Đorema, koji je u Pragu značajan ambasador i promoter svega što potiče sa prostora bivše države, ali i Pecikoze, koji je „stvorio“ „Crvenu jabuku“, a i danas nastavlja da pomaže muzičkim talentima da ostvare zapažene karijere na zahtevnom muzičkom tržištu.

 

- Zahvaljujući ovoj dvojici zanesenjaka, Vesi i Ganetu, na pomolu je jedna divna saradnja između Bajage i mene. Veso Đorem je nepopravljivi jugonostalgičar, svedok jednog divnog vremena u kojem su nastajale tolike dobre stvari da, evo i danas traju. Puno - kaže Gospić.

 

foto: Promo

 

Prijateljstvo Jasne i Ganeta Pecikoze traje više decenija, a pevačica ga opisuje kao bezuslovno.

 

- Gane je uvek tu za mene, kao i ja za njega. Svi znaju koliko je uspešan. Stvorio je mnoge bendove, a ni danas mu nije teško da otkriva nove, prave talente i pomaže im da se ostvare. Prekrasni Dušan Svilar je Ganetov štićenik i mislim da će postati velika zvezda. Bio je zaista divno osvježenje na mom beogradskom koncertu. Gane mi je mnogo puta pomogao, od svojih prijatelja je stvorio i moje prijatelje i saradnike, poput Sergeja Ćetkovića, organizovao je moj koncert u Beogradu, a sada je doprineo da dođe do saradnje sa Bajagom - zaključuje Jasna.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker