kao vino

ZA NJIMA SU SVE ŽENE UZDISALE: Ovo su NAJVEĆI ZAVODNICI bivše Jugoslavije, a svojom pojavom i šarom i DANAS ODUŠEVLJAVAJU!

4

Ovi muškarci i dalje svojom pojavom oduševljavaju pripadnice lepšeg pola.

foto: screenshot
foto: screenshot

Prisetili smo se pet zavodnika s prostora bivše Jugoslavije, o kojima se i danas priča, a koji dokazuju da su pravi muškarci, poput starog vina, s godinama sve bolji.

 

Zdravko Čolić

Osamdesetih godina prošlog veka Čola je bio najveća jugoslavenska pop-zvezda, čije su hitove rado pevali i muškarci i žene. “Pjevam danju, pjevam noću”, “Glavo luda” i “Ti si mi u krvi” samo su neki od njih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zdravko_colic_fan_page on

 

Šezdesetsedmogodišnji Sarajlija i dalje mami uzdahe dama, i redovito održava koncerte. Posebno su posećeni oni koje održava 8. marta svake godine, odnosno na Dan žena.

 

Momčilo Bajagić Bajaga


Bajaga je najbolji dokaz da žene ne padaju samo na loše momke. Dobar dečko jugoslavenskog rok en rola bio je miljenik ženske publike u osamdesetima, a i danas ga prate brojne obožavateljke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VesnaM. (@vesnamilicevic) on


Ovaj rođeni Bjelovarčanin karijeru je započeo u grupi Riblja čarba, a potom se upustio u solističke vode i postao frontmen Bajage i Instruktora. Žene i danas rado s njim pevaju stihove pesama “Kad hodaš”, “Plavi safir” i “Sa druge strane jastuka”.

 

Frano Lasić


Iako je završio fakultet za inženjera, Frano Lasić se nikada nije bavio ovim poslom. Njegove brojne obožavateljke, rekle bi: “tako je i bolje”. Bez obzira je li pevao legendarnu pesmu "Zagrljeni Đele Jusića", ili glumio Melkiora Tresića u Vrdoljakovom "Kiklopu", žene su ga volele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yugonostalgia - Jugonostalgija (@yugo.nostalgia) on

 

U svojoj karijeri ostvario je uloge u više od pedeset televizijskih serija, te zarobio srca mnogih žena. Ovome Riječaninu sa stalnom dubrovačkom adresom obožavateljki na manjka ni u 64 godini života.

 

Nastavak pročitaje na sledećoj strani...

makonda-tracker