uspomene iz detinjstva

DA LI JE PREPOZNAJETE? Ova slatka devojčica danas je RIJALITI zvezda čije obline bi mnogi poželeli, a retko koga ostavlja ravnodušnim (FOTO)

0

Mnogi kažu da njena ćerkica, ali i sestričina, neodoljivo podsećaju na nju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Već smo navikli da poznati na društvenim mrežama dele mnogo toga iz privatnog života, a tako je i kad su u pitanju fotografije na kojima su kao deca. Poslednja u nizu takvih fotki je ona koju je Kim Kardašijan Vest objavila, iz 1986. godine, kada je imala 6 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Uz fotografiju je stavila jednostavan opis, samo godinu - 1986. Kada je imala 6 godina, lepa devojčica pozirala je sa lutkom na zadnjem sedištu auta. Već tada se videlo da će, danas 38-godišnja, Kim izrasti u pravu lepoticu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Mnogi njeni pratioci su komentarisali kako je njena najstarija ćerkica, 5-godišnja Nort, mamina slika i prilika, a našli su se i oni koji su rekli da je njena sestričina Penelope ista tetka. Fotografija je za par sati prikupila preko 2 miliona lajkova i skoro 11 i po hiljada komentara. Mnogi komentari su glasili da se nije promenila, te da je oduvek bila lepotica, a neke obožavateljke su se setile da su i one imale lutku sa slike.

 

 

makonda-tracker