sve za ljubav

OSAM MILIONA DOLARA - SITNICA: Poznate ličnosti nisu štedele kada su birale poklone kojima će obradovati svoje voljene za Dan zaljubljenih

0

Kada su u pitanju njihovi partneri, cena im nije značila ništa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavne ličnosti nimalo ne štede novac na poklone za njhove voljene osobe.

 

Dan ljubavi je posebna prilika da se zaljubljeni posvete jedno drugome, a dame posebno vole znakove pažnje u obliku poklona. Poznati u Holivudu obično taj dan proslavljaju na romantičnim večerama, a ljubav iskazuju darivanjem skupocenih stvari.

 

Dejvid i Viktorija Bekam

 

Dejvid Bekam (43) je supruzi Viktoriji (44) za Dan zaljubljenih 2006. poklonio dijamantsku ogrlicu s potpisom Bulgaria, vrednu 8 miliona dolara. Par je Dan zaljubljenih obeležio uživanjem na jahti Eltona Džona (71), navodno spasavajući brak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Bred Pit i Anđelina Džoli

 

Iako i Branđelina postaje stvar prošlosti, ne znači da se par jedno vreme nije zaista iskreno voleo. Anđelina (43) je Bredu (55) za Dan zaljubljenih 2010. poklonila drvo masline staro 200 godina. Platila ga je 20.000 dolara, a drvo simbolizuje mir, odanost i stabilnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinabradlovers) on

 

Kanje i Kim Kardašijan

 

Teško je izbeći porodicu Kardašijan – Vest kada se spominje ludo trošenje novca. Kanje (41) je Kim (38) poklonio 2013. narukvicu vrednu 73.000 dolara. Tzv. cuff narukvica Panthere De Cartier sastoji se od dijamanata i belog zlata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

 

makonda-tracker