RASTE PORODICA

STIŽE BEBA BROJ ČETIRI: Kim Kardašijan otkrila kada je termin za porođaj i da li će novo dete biti ćerka ili sin

0

Rijaliti zvezda i njen suprug reper će dobiti još jedno dete uz pomoć surogat majke

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slvana Kim Kardašijan i njen muž Kanje Vest uveliko se pripremaju dolazak četvrtog deteta u porodicu. Tim povodom je starleta u svom intervjuu u emisiji Džimija Felona govorila o svojoj porodici i njenom stavu o surogat majkama.

 

- Pomalo je stresno. Kuća je stalno puna, ali čula sam da su roditelji koji imaju četvoro dece obično najmirniji roditelji. Osetila sam veliku promenu u životu kada sam dobila prvo, pa zatim i drugo dete. Bilo je dosta teže kada sam dobila i treće - rekla je Kim.

 

Iako će biti veoma zauzeta četvrtom bebom, ona je otkrila da je veoma zadovoljna što se Sejnt i Nort napokon dobro slažu.

 

- Nort nije bila dobra prema Sejnt. Ona mora da nauči da bude toplija i bolja, ali mislim da polako dolazi do toga. Ne povređuje ga, niti mu radi nešto loše, samo ne želi dečake u svojoj sobi - rekla je Kim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Njihovo četvrto dete je dečak, a termin porođaja bi trebalo da bude uskoro. Kim smatra da će četvrta beba upotpuniti njenu porodicu.

 

Džimiju je u intervjuu otkrila kako se ponekad oseća kao da ona ima dvoje djece, a Kanje samo jedno, jer je on još uvek veoma otvoren i živi život punim plućima, dok je ona dosta mirnija.

 

 

makonda-tracker