FANOVI ZABRINUTI

Ne prestaje sa iglama: Kim Kardašijan svakog meseca UBRIZGAVA ogromne količine BOTOKSA, lice joj je potpuno ZAMRZNUTO!

1

Želi savršenstvo, ali su intervencije krenule u pogrešnom smeru.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Život proveden na Instagramu vrlo brzo može se oteti kontroli,  filter i ulepšavanja jednog trenutka mogu se obiti o glavu, a upravo se to dogodilo Kim Kardašijan.

 

Naime, izvor blizak zvezdi tvdi da je potpuno izgubila kontrolu nad sobom i do sada uradila toliko botoksa da jedva može da pomera svoje lice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Kim je opsednuta idejom da bude savršena, a ima toliko para da je uvek u stanju da isprati sve novitete plastične hirurgije. Kim toliko obožava botoks da ga je ubrizgavala iznova i iznova i potpuno izgubila kontrolu, sada jedva da može da pomera svoje lice” , tvrdi izvor.

Novac nikada ne može da predstavlja problem ukoliko ste deo porodice Kardašijan, a pogotovo ne ako ste uz sve supruga Kanje Vesta, međutim, porodica je sada zabrinuta za Kim obzirom da sve više i više preteruje u svojoj opsesiji da izgleda savršeno i kao lutka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Što više stari, dodaje više botoksa i filera, a kada razgovora sa nekim jedva da joj se usta pomeraju. Lice joj je “zamrznuto”. Svi oko nje primećuju da se pretvara u živu lutku” , zabrinuo se izvor.

 

Iako je nekada bila veoma otvorena i stalno je kačila fotografije i objave u vezi botoksa i plastičnih operacija na društvene mreže, stvari su se sada promenile jer, kako izvor navodi, Kim želi da ljudi misle da je sve u vezi nje prirodno.

 

Želi da ostavi utisak kao da je njena lepota prirodna, ali je sve teže i teže sakriti činjenicu da je konstantno ispod noža ili igle. Nije je briga da li iko misli da izgleda kao plastična Barbika, ali čak i njena porodica koja je jak podržalac plastičnih operacija misli da je sve otišlo predaleko. Svaki put kada botoks krene da isparava ona ide po novu turu.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

makonda-tracker