svekrva je kriva

Završen medeni mesec: Džastinova majka se uselila u KUĆU gde živi sa izabranicom Hejli, a NETRPELJIVOST samo tinja!

0

Zauzela im je teritoriju, iako ih javno podržava!

foto: Profimedia

Iako su Džastin Biber i njegova supruga Hejli Boldvin bili zajedno bez prestanka od septembra, čini se da je “medeni mesec” novopečenog bračnog para završen. Kako je izvor potvrdio, Džastinova mama se uselila u njihov dom.

 

Hejli se trudi da bude pozitivna i da je dočeka otvorenih ruku, ali polako gubi svoje strpljenje” , tvrdi izvor. “Džastinova majka se ponaša kao da je kuća njena teritorija i zauzima sve više prostora u svim aspektima njihovog života.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Hejli je navodno pokušala da objasni Džastinu kako se novonastala situacija odvija, ali kako izvor tvrdi, obzirom da je Džastin “pravi mamin sin” , on tek treba da započne konverzaciju sa svojom majkom.

 

Hejli se nadala da će ona i Džastin provoditi romantično vreme zajedno, ali zbog gustog rasporeda, gomile obaveza i sada njegove majke, brak joj više ne deluje toliko romantično.”

 

Džastinova majka, Pati Malet je nedavno na instagramu nazvala Hejli “božijim darom” , a Hejli nije odreagovala. Izvor priznaje da ne želi da se zameri Džastinovoj porodici ali da joj je svega preko glave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

 

makonda-tracker