NIKAD SREĆNIJA

Ljubav cveta: Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez proslavili dve godine LJUBAVI , a emotivnim porukama su oduševili SVET!

2

Sigurna je da je našla pravog. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez proslavili su dve godine zabavljanja, a nakon što je pevačica postavila slatku ljubavnu poruku na instagramu, bivši sportista je uradio isto i oduševio svoju izabranicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Ne mogu da verujem da je već prošlo 2 godine, to je samo 730 dana ali imam osećaj kao da sam već proveo život sa tobom. Suđeno nam je da budemo zajedno i to koliko to volim ne može se opisati rečima” , objavio je sportista.

Pored toga, napisao je:

 

 

Od utakmica do putovanja do Vegasa, ko zna gde će nas put sledeće odvesti. Ne postoji niko drugi koga bih radije imao pored sebe. Ovo je tek početak našeg putovanja i jedva čekam ono što će uslediti.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Dženifer je pre toga napisala da je uživala u godinama koje su proveli zajedno , kao i da se pored njega oseća kao tinejdžerka i da je neizmerno zahvalna jer uvek pronalazi nove načine da je iznenadi i da joj se u potpunosti posvesti.

Kako je izvor blizak paru izneo u decembru prošle godine, moguće je da će se pevačica i sportista uskoro uzeti, kao i da već pripremaju svoju veridbu.

 

Provode toliko puno vremena zajedno tako da mislim da je nemoguće da se to ne dogodi” , izjavio je izvor tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

makonda-tracker