icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

da li se sećate?

Propale ljubavi: Brakovi naših POZNATIH ličnosti, koje žele da ZABORAVE, a evo ko se našao na spisku!

Nisu uspeli da prevaziđu razlike. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Aleksandra Radović od svih je krila svoj prvi brak sa kolegom, a Petar Strugar je prošao kroz bračni brodolom sa šest godina starijom koleginicom. Evo koliko su trajali neki od najkraćih brakova srpske scene

 

Radovićeva je još kao studentkinja bila u vezi, a kasnije i u braku s bubnjarem Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je nastupala u vojnom orkestru. Međutim, posle dve godine Dejan je iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra rešila da napusti i njega i posao, a razloge nikad nikome nije rekao, pisali su mediji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on

 

Petar Strugar i šest godina starija koleginica Ivana Nikolić venčali su se početkom decembra 2013. godine na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarije. Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu. Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno. Njihov razvod bio je turbulentan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on

 

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović rastali su se posle samo godinu dana bračne zajednice, nepomirljivost u karakterima bila je glavni okidač za razvod.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

 

Leontina se udala u maju 2009, posle tri meseca zabavljanja sa violinistom Filipom Patom, a u aprilu 2010. rodila se mala Lucija. Taj brak je trajao tri godine.

Leontina Vukomanović i Filip su se dogovorili da se raziđu jer su oboje zaključili da njihov brak, nažalost, ne funkcioniše kao u početku. Brigu oko svoje jedinice preuzeli su oboje, s tim što je pevačica dobila starateljstvo nad detetom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012) on

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić bili su braku nešto više od tri meseca. Oni su se upoznali i zavoleli na “Farmi”, a onda su velikom svadbom zapečatili ljubav.

Međutim, ubrzo su počeli da optužuju jedno drugo za razne loše stvari, a Jovana je rekla da je kod Danijela “jela samo sendviče”, te da on pokazuje naklonost prema istom polu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijel Alibabić (@danijel_alibabic) on

 

Slađana Delibašić udala se pre četiri godine za 15 godina mlađeg Milana Pejovića sa kojim je bila u braku svega deset meseci. Nakon razvoda, bivša supruga Đoleta Đoganije je rekla:

 

Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on