razilaženje želja i mišljenja

GRADIO JE KUĆU NA OBALI MORA ZBOG NJE: Turski biznismen na njih gledao kao PORODICU dok je Emina imala drugačije planove...

0

Emina Jahović i turski biznismen Sadetin Saran raskinuli su krajem decembra 2018. godine

foto: PrintScreen
foto: PrintScreen

Emina Jahović i turski biznismen Sadetin Saran raskinuli su krajem decembra 2018. godine, međutim po svemu sudeći i dalje nisu u potpunosti prekinuli kontakt.

 

Emina i Sadetin i dalje prate jedno drugo na društvenoj mreži Instagram, a pevačica je označila da joj se dopada najnovija fotografija njenog bivšeg izabranika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sadettinsaran on

Nesuglasice su počele nakon što je Emina dala intervju za srpske medije gde je rekla da nema nameru više da se udaje. Sadetin je to shvatio kao poruku žene koja nedovoljno voli i to joj je jasno stavio do znanja. Sa druge strane, on je čovek koji je privržen porodici i gradio je kuću na obali u kojoj je trebalo zajedno da žive. On je njih dvoje video kao porodicu, ali je nakon tih njenih izjava shvatio da na njihov odnos ne gledaju istim očima. Nakon rasprave koju su vodili pre njenog odlaska u Milano, ona je odlučila da prekine svaki kontakt sa njim - rekao je nakon raskida izvor upućen u čitavu priču.

 

 

makonda-tracker