srećna poput princeze

Ovo je osmeh zaljubljene žene: Nina Radulović prebolela Filipa i PRONAŠLA NOVOG DEČKA! (FOTO)

1

Lepa voditeljka nije se obazirala na informacija ali i fotografije bivšeg dečka Filipa sa novom devojkom, već je uživala u magičnom putovanju sa posebnim čovekom. 

foto: Aleksandar Jovanović

Voditeljka Nina Radulović razvela se od glumca Branislava Lečića sa kojim ima sina. Nedavno je okončala vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, a kako pišu mediji praznike je proslavila biznismenom iz Majamija.

 

 Nina i njen novi dečko su se upoznali preko socijalne mreže Instagram. Dugo su se dopisivali, a onda su prešli na telefon. Duge prepiske zamenili su dugom razgovorima na video-pozivima putem Vocapa, gde su se gledali po nekoliko sati i pričali. Mesec dana nakon dugih razgovora i poruka, momak je u decembru došao u Srbiju, gde su se upoznali i odmah zaljubili jedno u drugo. " - govori dobro obavešten izvor  i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

Novogodišnje praznike su proveli u Majamiju, gde se ona i dalje nalazi. Nina se toliko zaljubila da bukvalno ne skida osmeh sa lica. Presrećna je, on joj sve ugađa i tretira je kao princezu. Bila je jako napeta dok su boravili u Srbiji zato što se plašila da za novog izabranika ne saznaju novinari i opet ne pokrenu aferu koja bi pretila da ugrozi njihov odnos, što ona nije želela.

 

Nina je nadvondo svog novog dečka upoznala i sa roditeljima i sinom.

 

 

makonda-tracker