našle su sreću u tuđini

Nisu u zavičaju: Ove SRPSKE pevačice najradosniji HRIŠĆANSKI praznik provešće van svoje zemlje!

0

Sada ove zemlje smatraju svojim domom. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Goga Sekulić, Tanja Savić, Dragana Mirković, Marijana Mateus, Kaja Ostojić, provode Božićne praznike van granica Srbije, iako su ovde ostvarile karijere. Njihov privatan život daleko je od matice, a hrišćanske praznike dočekuju daleko od Balkana.

 

Goga Sekulić Švajcarsku odavno naziva svojim domom, a u ovoj zemlji neretko dočekuje i praznike, ukoliko nije sa familijom na našim prostorima. Nema sumnje da će pevačici ovogodišnji božićni praznici biti posebno dragi, jer su prvi koje će provesti sa sinom kog je na svet donela pre nepunih mesec dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Pevačica Dragana Mirković  je 2000. godine promenila mesto stanovanja, pa od tada živi u Austriji. Na svom Instagram profilu redovno obaveštava obožavatelje o proslavi praznika, pa je tako i sa božićnim, a trudi se da sve bude u duhu tradicije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Pevačica Kaja Ostojić, od kad se udala za Džuniora Džeka, živi u inostranstvu, a vremenom se navikla da život u Belgiji. Često dolazi u Srbiju, a praznike zna da dočekuje i na drugim destinacijama po svetu, s obzirom da neretko putuje sa ćerkom i mužem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on

Dizajnerka i bivša žena Lotara Mateusa, Marijana Mateus, odabrala je London za grad u kom će živeti, a često ističe koliko je prestonica Britanije baš po njenoj meri. Prošle godine je Božić obeležavala sa najbližima u glavnom gradu Engleske, a ove godine je na svom Instagramu objavila da se trenutno nalazi u Francuskoj.

 

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Tanja Savić, nedavno je otkrila da će se, nakon mnogo godina života u Australiji, u februaru vratiti za stalno u Srbiju, pa će ovaj Božić biti poslednji koji će sa porodicom proslaviti na dalekom kontinentu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on

 

 

 

makonda-tracker