ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

BOBA ISPUNIO OBEĆANJE: Lepa Brena ne skriva zadovoljstvo što se na putu ka Australiji sa Stefanom i Viktorom baškari u najluksuznijem avionu (FOTO)

3

Folk diva uživa u glamuroznom putovanju koje joj je priuštio njen suprug

foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva
foto: Printscreen/Exkluziv TV Prva

Pevačica Lepa Brena uputila se u daleku Australiju, pa se pohvalila fotografijom iz aviona. Viktor i Stefan su to učinili dan ranije, a pevačica odmah za njima. Ona je pokazala da uživa punim plućima, a pevačici su na raspolaganju sve pogodnosti koje ovakav let pruža.

 

Naime, na pevačicinom Instagram profilu osvanula je fotka gde ona nazdravlja ležerno obučena i spremna za svoj odmor iz snova.

 

- Na putu ka Australiji - napisala je Brena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

 

Vijetnam, Singapur samo su neke od destinacija gde su se Živojinovići fotkali, ali i beležili video snimke. Oni nisu krili oduševljenje onim što su videli na svom putu. A onda je Boba priznao da je on "glavni krivac" za ovo putovanje.

 

- Vodim moju Beki da se baškari, jer je to zaslužila. Sa nama idu i naši sinovi. Ostaćemo do sredine februara, prvo idemo do egzotičnog Istoka, pa u Australiju gde Brena i Stefan imaju nekoliko nastupa. Posle toga je drugi deo odmora i odlazak na Boru Boru - ispričao je Boba za "Blic" pre puta, a Brena je fotografijom iz aviona dokazala da je njen suprug ispunio obećanje.

 

 

makonda-tracker