MA, DA LI JE MOGUĆE?

MILENA ĆERANIĆ UGRADILA SILIKONE? Pevačica se za Novu godinu pojavila u seksi crvenoj haljini i sve ŠOKIRALA bujnim poprsjem (FOTO)

0

Nakon što je dan posle dočeka čestitala svojim pratiocima na Instagramu Novu godinu slikom u haljini koju je nosila prethodnu noć, svi su bili iznenađeni Mileninim dekoltetom i bili sigurni da je ugradila silikone

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Milena Ćeranić je za novogodišnju noć i reprizu pevala u Novom Pazaru i Beogradu i na oba mesta napravila fantastičnu atmosferu.

 

Publika je obe večeri zajedno sa Milenom pevala njene i pesme njenih kolega i bila oduševljena njenom pojavom, glasom i energijom koju emituje.

 

foto: Privatna arhiva

Nakon što je dan posle dočeka čestitala svojim pratiocima na Instagramu Novu godinu slikom u haljini koju je nosila prethodnu noć, svi su bili iznenađeni Mileninim dekoltetom i bili sigurni da je ugradila silikone.

 

Međutim, već za reprizu se pojavila u prelepom belom kombinezonu i pokazala da je zadovoljna sobom, kao i da nema nameru da se podvrgne nikakvim estetskim operacijama. U pitanju je bio samo dobar ženski trik.

 

 

makonda-tracker