presrećni

OBELODANILI ROMANSU: Milena Ćeranić u vezi sa poznatim REPEROM, video na kom razmenjuju poljupce ZAPALIO domaću javnost!

0

Milena Ćeranić poslednjih meseci krila je svoj privatni život, a sada je odlučila da obelodani da je srećna u novoj vezi, i to sa našim poznatim reperom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ljubavni život Milene Ćeranić godinama je bio tema domaćih medija, budući da je najpre bila u dugogodišnjoj vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, nakon čega je uplovila u turbulentnu romansu sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem.

 

Kada se bura oko veze sa Dašićem stišala, Milena se neko vreme nije pojavljivala u javnosti i odbijala je da govori o emotivnom životu.

 

Međutim, sada je otkrila svog novog partnera - repera Vuka Moba, a na instagramu je osvanuo snimak na kome se njih dvoje ljube i razmenjuju nežnosti.

 

Vuk Mob je letos dospeo u centar medijske pažnje zbog navoda da je stupio u vezu sa Kijom Kockar, kao i da je zbog nje raskinuo veridbu sa verenicom Biljanom. I Kija i Vuk su to oštro demantovali, ali je reper potvrdio da se sa verenicom ipak razišao.

 

 

makonda-tracker