krenuo je dalje

OTKRIVENI DETALJI: Ivan Ivanović prelazi na ovu televiziju!

0

Voditelj Ivan Ivanović okončao je period koji je trajao osam godina.

foto: Aleksandar Krstović
foto: Aleksandar Krstović

Odjednom se pročulo da Ivan Ivanović napušta televiziju Prva, gde već osam godina vodi popularni šou-program, a u svojoj poslednjoj emisiji ugostiće glumca i svog velikog prijatelja Žarka Lauševića.

 

Ivan Ivanović sa TV Prva prelazi na TOP TV, zvanično je dogovoreno. Emisija koju će Ivanović voditi na pomenutoj televiziji najverovatnije će nositi isti naziv, "Veče sa Ivanom Ivanovićem", navodi "Blic".

 

Poslednja Ivanova emisija snimljena na Prvoj jeste ona u kojoj je gost glumac Žarko Laušević, a čije je emitovanje u petak, 21. decembra.


"Ivanu je novi menadžment ponudio nastavak saradnje, ali on nije prihvatio njihovu ponudu. Poslednji njegov intervju gledaćemo u petak, kada će mu gost biti Žarko Laušević u 272. epizodi. Glumac i voditelj su dugogodišnji prijatelji, a konačno će sesti da razgovaraju i pred kamerama", naveo je sagovornik Kurira blizak voditelju i dodao:

 

"Ivan želi da ode u velikom stilu. Trenutno je rešen da napusti male ekrane i nastavi posao u nekoj marketinškoj agenciji, ali da ostane i usko vezan za medije."

 

 

makonda-tracker