poslednja emisija na tv prva?

Žarko Laušević večerašnji gost Ivana Ivanovića, voditelj ponosno poručuje: Ovo će biti verovatno najveći intervju u mojoj karijeri!

0


Ne propustite sjajnu epizodu večeras od 22 sata na Prvoj!

foto: promo
foto: promo

Ulogom Aćima Katića u seriji „Koreni“ Laušević je ponovo u žiži interesovanja javnosti koja je oduševljena njegovom interpretacijom. Posle svake epizode, društvene mreže preplavljene su komentarima koji veličaju Lauševe glumačke bravure, reči pohvale se ne štede. Gostujući kod Ivana Ivanovića gledaocima Prve Žarko Laušević ispričaće delić svoje životne priče.

 

Govoriće o tragičnom poglavlju koje mu je promenilo život, osudi, kazni, promišljanju, pisanju i knjigama koje je do sada objavio, naročito o poslednjoj, trećoj po redu i tek odštampanoj "Sve prođe, pa i doživotna". Pričaće i o glumačkim godinama koje je obeležio sjajnim ulogama (Sivi dom, Oficir s ružom, Oktoberfest...), prekidu i povratku posle nekoliko decenija - prvo na filmsko platno, a sada i na televizijske ekrane.

 

foto: promo

Podsećamo, kako su domaći mediji preneli proteklih dana, Ivan Ivanović napušta televiziju Prva, gde već osam godina vodi popularni šou-program "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Voditelj i jedno od omiljenih televizijskih lica odlučio je da se povuče s malih ekrana i da u poslednjoj emisiji ugosti glumca i svog velikog prijatelja Žarka Lauševića.

 

- Ovo će biti verovatno najveći intervju u mojoj karijeri - rekao je Ivan Ivanović najavljujući svog večerašnjeg gosta.

 

 

makonda-tracker