Marija Šarčević: Pogađa me što mi se Vlada nije izvinio

2
Manekenka Marija Šaračević, čiji je privatni snimak sa voditeljem Vladom Stanojevićem dospeo u javnost, za Story.rs otkriva zbog čega je navjiše pogađa seks skandal o kome bruje mediji

Atraktivna manekenka Marija Šaračević uživala je u ljubavi sa popularnim voditeljom tokom 2008. godine, kada je i nastao snimak vođenja ljubavi koji je početkom ove nedelje dospeo do medija, a zatim i do širokog auditorijuma.

Marija je krajem prošle godine bila i u kratkoj romansi sa odbojkašem i učesnikom Survivora Edinom Škorićem. Lepa manekenka do sada je učestvovala u nekolik reklamnih kampanja, među kojima je i ona za prvi album Oskara Savića, odnosno Ognjena Amidžića, kao i ona za Story Red Hot Party, tokom koje je njeno lice krasilo brojne bilborde u glavnom gradu.

Marija je još u neverici zbog toga što je Vladin i njen privatni snimak dospeo u javnost i ne može da veruje da ga je Stanojević čuvao u telefonu, s obzirom na to da je od trenutka kada su raskinuli promenio nekoliko aparata.

- Vlada i ja smo godinu dana bili u vezi, a od kada smo se rastali, nismo više bili u kontaktu. Ova situacija mi je najteže pala zbog moje porodice, koju je sve ovo najviše pogodilo. Krivo mi je i nije mi bilo ni malo prijatno što se Vlada izvinio svojoj sadašnjoj devojci, a da ni u jednom trenutku nije osetio potrebu da se izvini meni. On je promenio broj, pa se nismo čuli od kada se sve desilo. Nadam se da će se vremenom razjasniti kako je ovaj video dospeo u medije – kaže za Story.rs Marija.

 

Danilo Mašojević

 

Pogledajte kolaž sa Marijinim i Vladinim fotografijama koji je nastao u period njihove najveće ljubavi:

makonda-tracker