i ne slutite koliko su slične

Ne povezuje ih samo profesija, već i veoma slična SUDBINA: Nina Radulović i Dajana Paunović imaju mnogo toga ZAJEDNIČKOG!

1

Dajana Paunović je voditeljka “Svitanja” na Pinku, a Nina Radulović voditeljka Dnevnika na istoj televiziji. I ne slutite koliko su one “slične.”

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Dajana se pojavila 2008. godine kao nova voditeljka Grand Parade koja se emitovala na Pinku. Mlada voditeljka i pevačica ubrzo nakon toga otpočela je romansu sa producentom Žikom Jakšićem.

 

Tokom braka sa Jakšićem, a i posle rođenja sina, Dajana je poslovno napredovala, pa je osim snimanja spotova i singlova vodila skoro sve emisije Granda.

 

S druge strane, Nina Radulović želela je da postane voditeljka RTS-a, pa se prijavila na njihovu veliku audiciju 2007. godine pod nazivom “Evropsko lice.” Birale su se voditeljke i voditelji koji će zablistati na Eurosongu 2008. godine u Beogradskoj areni. Međutim, spletom okolnosti, Ninu je sreća pogledala tek nakon udaje za glumca Branislava Lečića.

 

I Dajana i Nina su se kasnije razvele od svojih prilično starijih izabranika, i obe su se ostvarile kao majke. I Nina i Dajana imaju muško dete, a sudbina ih je ponovo povezala budući da su sada koleginice na istoj televiziji.

 

 

 

makonda-tracker