gledaoci nisu primetili

Peh u SVITANJE: Voditeljka Dajana morala je brzo da reaguje, sekunde su bile u pitanju

0

Paunovićeva je imala peh, ali se sa nezgodnom situacijom na kraju izborila na najbolji mogući način.

dajana paunović
dajana paunovićfoto: Zorana Jevtić

 

Dajana je imala pravu dramu pre nekoliko dana, i to ranom zorom. Kako saznaje “TV Magazin“, Dajana Paunović se pred samo pojavljivanje pred kamerama saplela, a šta se dalje dogodilo, pogledajte u galeriji.

 

- Ona “Svitanje” snima sa Nemanjom Velikićem od pola pet ujutru, svašta se na setu desi. Tog jutra Dajana je došla spremna da stane pred kamere, međutim dok je išla ka studiju imala je nezgodu. Hodala je sa papirima u rukama i zapela za kabal, tom prilikom se saplela i slomila štiklu na cipelama - otkriva naš izvor koji se u tom trenutku zatekao na licu mesta i nastavlja:

 

- Dajana je morala brzo da reaguje i da spase situaciju. Jutarnji je morao da počne bez zakašnjenja, a i Nemanja i ona su morali da budu u kadru. Voditeljka nije imala ni par minuta da se preobuje, jer joj je bukvalno ostalo nekoliko sekundi do samog početka lajva. Odmah se obratila kamermanu i rekla mu da joj tokom prvog dela “Svitanja” ne snima noge, jer će ona nastaviti rad sa polomljenom štiklom, a da će se tokom reklama preobuti. Dogovor im je uspeo, Nemanja i Dajana su zajedno sedeli pred kamerama, a niko nije mogao ni da pretpostavi šta se desilo pred samo snimanje. Čim je počeo prvi blok reklama voditeljka se uputila u garderodu i sa novim cipelama se vratila u studio. Nije to ništa neuobičajeno, pehovi se stalno dešavaju, bitno je samo odmah naći rešenje i ponašati se kao da se zapravo ništa nije dogodilo. Paunovićeva je ovog puta uspela i pronašla najbolje rešenje za problem - zaključio je izvor za “TV Magazin“.

 

Kako bismo proverili ove navode stupili smo u kontakt sa Dajanom koja nam je kroz osmeh rekla:

 

Tačno je, imala sam peh sa cipelom, ali situacija je rešena. Bitno je da gledaoci nisu ništa primetili, da smo se snašli i profesionalno odreagovali. Imam super ekipu, snimali smo kao da je sve u najboljem redu. Normalno je da se dešavaju pehovi tokom programa uživo. U tim trenucima je najbitnije da ostaneš smiren kako gledaoci to ne bi primetili i kako bi sve prošlo u najboljem redu. Nisu to ni malo prijatne situacije, a dobar voditelj mora da nauči da se nosi sa tim", kaže nam Dajana.

 

Inače, Dajana ističe da njen naslednik Dušan voli što se ona bavi javnim poslom, te da uživa dok je gleda kako vodi “Svitanje”.

 

- Obožava da me gleda, čak želi sa mnom da krene na posao. Jedno jutro je ustao u tri i hteo da ide sa mnom, ali je bilo prerano. Ponosan je na mene, voli da me gleda na televiziji, tako da je meni jako drago zbog toga - rekla je Paunovićeva svojevremeno, pa dodala da bi volela da ima još dece.

 

- Volela bih da imam bar još dvoje. Mislila sam da znam šta su ljubav i sreća u životu, ali to se zaista ne zna dok ne dobijete dete. Volela bih da dobijem devojčicu.

 

Paunovićeva se jedno vreme bavila pevanjem, pa poručila da iako voli muziku, voditeljstvo je ipak poziv koji je odabrala.

 

- Sticajem okolnosti, postala sam voditeljka i mogu s ponosom da kažem da sam se tu pronašla. Ne mogu da odvojim voditeljstvo i muziku, mada je definitivno moj izbor u budućnosti informativa, gde sam trenutno. Pevanje volim, potičem iz muzičke porodice, snimila sam nekoliko pesma, ali sam se površno bavila time. A time, kao i bilo kojim drugim poslom, ne možete da se bavite površno jer ako se tome posvetite na taj način, onda će rezultat biti loš. Nisam osoba koja bi mogla da ide da tezgari i peva noću po klubovima - rekla je ona.

 

 

makonda-tracker