ima li nečega?

Poznata voditeljka o bivšem suprugu Žiki nakon PRVOG SUSRETA posle razvoda: Mi se nismo rastali zbog nedostatka ljubavi, ostali smo u dobrim odnosima, samo...

0

Otvoreno priča o njemu, ništa ne krije.

dajana i žika
dajana i žikafoto: Damir Dervišagić

Voditeljka Dajana Paunović nedavno se našla u društvu bivšeg supruga, producenta Žike Jakšića, i time probudila znatiželju javnosti da li je pomirenje da vidiku.

 

Mada se verovalo da je sa bivšim suprugom nakon razvoda bila u lošim odnosima, voditeljka je to nedavno demantovala.

Skoro godinu dana nakon razvoda, sasvim slučajno našla se u njegovom društvu na koncertu Ilde Šaulić. Budući da su to veče uživali u međusobnoj pažnji, mnoge je navelo da pomisle da se njihova ljubav ipak nije ugasila.


Dajana je odlučila da tom prilikom prokomentariše ovaj događaj za magazin "Story".

Emocije između nas su oduvek postojale, mi se i nismo rastali zbog nedostatka ljubavi. Verujem u tvrdnje psihologa da je, bez obrzira na to ko je ostavio a ko bio ostavljen, vreme najbolji pokazatelj za sve. Ono uvek otkrije koliko su emocije između partnera bile jake, da li ih još uvek ima, kao i da li se za njih valja boriti", priznaje plavokosa voditeljka.

dajana paunović
dajana paunovićfoto: Vladimir Šporčić

Dvosmisleno je nastavila svoju priču komentarom da ukoliko emocije još uvek postoje, stvari su onda očigledno. Znači li to da su oni zakopali ratne sekire, ona ne krije.

 

Priznala je da ne zna zašto se podigla tolika buka oko jednog zajedničkog pojavljivanja i par lepih reči.

Žika i ja smo ostali u korektnim odnosima, samo to nismo delili sa drugima. Nikada nam nije bilo važno šta će ko reći i misliti, pa je tako i ovoga puta. Imamo sina koji nas povezuje, on stasata i raste i pored sebe, svakoga dana u svakom momentu, mora imati i oca i majku", odlučna je Dajana.

 

makonda-tracker