NEMA SREĆE U LJUBAVI

Katarina Grujić iskreno o svom ljubavnom životu: Mislila sam da ću se UDATI za svog poslednjeg dečka, ali NIJE NAM SE DALO

0

Atraktivna pevačica nedavno je raskinula vezu s mladićem za kog je verovala da je čovek njenog života

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pop-folk pevačica Katarina Grujić priznala je da joj je poslednji momak slomio srce. Iako nije htela da otkrije ko je u pitanju, kaže da je mislila da je zaista u pitanju ozbiljna veza, koja je možda mogla da preraste i u nešto više.

 

- Kad sam počela da se bavim javnim poslom, zacrtala sam sebi da privatni život čuvam od javnosti što više mogu. Trenutno sam singl. Bila sam veoma zaljubljena u poslednjeg dečka, ali, eto, nije nam se dalo. Čak sam mislila da ću se udati za njega. Moj plan je da se sada posvetim karijeri, a za momke ima vremena, mlada sam – kaže dvadesetšestogodišnja Kaća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

 

Iako su je povezivali sa brojnim kolegama sa estrade, crnka otkriva da stvari nekad spolja deluju mnogo drugačije od onoga kakve zaista jesu.

 

- Većina nas, mladih pevača, se druži. I, nekada se naša druženja učine prisnijima nego što zapravo jesu. Po prirodi sam malo blentava, pa nekada ne mogu da provalim da li me neko šmeka jer želi nešto sa mnom ili samo ima otvoreniji pristup. Što se tiče starijih kolega, nikada me niko nije muvao. Znaju da ih veoma poštujem i uzvraćaju mi istom dozom poštovanja. Moguće je da znaju da ne volim starije momke, a i stalno sam u vezi, pa kolege ne mogu da dođu na red – našalila se Grujićeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

 

Ona je priznala i da bi jednog dana, kad nađe onog pravog, veoma volela da s njim zasnuje porodicu.

 

- Sada nisam spremna za to. Decu obožavam i mislim da ću biti odlična majka, ali tek za koju godinu i kada budem imala pravog muškarca uz sebe. Trenutno mi je primarna karijera – tvrdi pevačica.

 

 

makonda-tracker