nije se nadala

Oči u oči sa holivudskom zvezdom: Katarina Grujić u srcu Pariza naletela na Šarliz Teron - pevačica objasnila kako je taj susret izgledao!

2

Poslednjih dana lepa pevačica spoijla je lepo i korisno u gradu svetlosti. 

foto: Dragana Udovičić

Jedna od trenutno najuspešnijih pevačica Katarina Grujić nedavno je morala da poseti prestonicu Francuske zbog poslovnih obaveza.

 

 

Naime, Katarina je u Parizu boravila zbog snimanja novog spota za pesmu "Bonžur", a pauzu od obaveza iskoristila je kako bi provela vreme u šopingu.

Kako saznaje "Blic", Katarina je posetila jednu brendiranu prodavnicu, ali je ostala u šoku kada je odjednom ostala skoro pa zarobljena među policama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

Dok je kupovala u njenoj omiljenoj prodavnici, videla je veliki broj pripadnika obezbeđenja oko plavokose žene. U prvom trenutku nije mogla da vidi o kome se radi. Kako se situacija dalje razvijala shvatila je da u istoj prodavnici sa njom kupuje svetska glumica Šarliz Teron, što ju je u prvom trenutku ostavilo u šoku. Potom joj je jedan od članova obezbeđenje rekao da je Šarliz došla kako bi pazarila poklon. Dok je u istom trenutku Katarina kupovala cipele za svoju rođenu sestru - otkriva izvor koji se zatekao na licu mesta.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali na naše pozive se nije javljala. Međutim, kada smo joj poslali SMS poruku i upitali je kakav je osećaj kada se nalaziš u blizini holivudske zvezde poručila je:

Zaista nema potrebe da govorim o tome, za mene je to bilo jedan lep susret - rekla je Katarina za "Blic".

 

 

makonda-tracker