kraj veze

OPET SOLO: Katarina Grujić raskinula s dečkom, beži od LJUBOMORE

0

Iako je delovalo da je srećna u ljubavi, pevačica je raskinula sa momkom, o kome ne želi ružno da priča.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedna od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, Katarina Grujić, nedavno je raskinula svoju vezu sa Nikolom V. i to zbog ljubomore.

 

Kaća je sa Nikolom bila skoro osam meseci, a raskid je došao iznenada. Ona je dugo pokušavala da svog izabranika skriva od očiju javnosti, ali kada su mediji saznali njegov identitet, sa ponosom ga je predstavila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

 

Ipak, ovoj romansi je sada došao kraj, a pevačicina prijateljica je otkrila da on nije bio dovoljno jak da isprati njen karakter.

 

- Kaća još nije našla čoveka koji je jači od nje i koji je spreman da je podrži. Muški ego je veoma osetljiv, a Kaća ne ume da prepozna pravog muškarca - rekla je Kaćina drugarica.

 

Grujićeva je potvrdila da je njena veza sa Nikolom okončana, te je kao glavni razlog za raskid navela njegovu ljubomoru.

 

- Ne volim da pričam ružne stvari o čoveku sa kojim sam bila, to bi značilo da ružno pričam i o sebi. Nikoli i meni je bilo lepo i zaista sam mislila da je on čovek koji može mene da prati, ali definitivno sam pogrešila. U početku je sve bilo okej i bilo je dosta razumevanja, ali onda se to promenilo. Nismo imali izlaza i odlučili smo da je najbolje da prekinemo našu vezu. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bežim od toga, samo ću to reći - zaključila je Katarina.

 

 

makonda-tracker