CENA SLAVE

GOJIM SE OD STRESA: Indira Aradinović iskreno o svojoj KILAŽI i zašto joj je titula NAJLEPŠE PEVAČICE ESTRADE odmogla u karijeri (FOTO)

2

Pevačica otkriva kakav odnos ima sa sestrom Editom, šta joj je najteže pada u karijeri i šta joj je najveća životna želja

 

foto: Kurir, Screenshot

Žao mi je što sam isprozivala Editu

 

Uprkos pričama da Indi ne razgovara s Editom, otkako ju je javno prozvala na Instagramu, kada ju je nazvala "lažnom sestrom", pevačica kaže da su uspele da izglade sve nesuglasice.

 

 

- Niko nema idealni odnos u porodici. Pogrešila sam što sam to javno rekla, a u tom trenutku moja slabost je bila jača. Edita je moja rođena sestra, a nas dve se bavimo javnim poslom i ljudi jedva čekaju da se desi nešto loše. Jedva čekaju da budemo zavađene, jer važimo za ozbiljne vokale i obe imamo predispozicije za veliki uspeh - kaže Indi i dodaje:

 

 

- Kod nas je stalno dinamično, uzbudljivo, puno emocija i strasti. Edita je veoma strastvena i temperamentna, baš kao i ja. Naš karakter je sličan, ali opet smo veoma različite. Među prvima sam čula njen duet s Acom Pejovićem, pesma je odlična i srećna sam zbog njenog uspeha - kaže Indi.

 

makonda-tracker