DOSTA JOJ JE SVEGA

Svi su je OSUĐIVALI što se udala za Džastina Bibera: Hejli Boldvin svim hejterima ZAPUŠILA USTA (FOTO)

0

S obzirom na to da su je zluradi komentari o njenom braku sa slavnom kanadskom zvezdom veoma pogodili, slavna manekenka konačno je smogla snage da im svima odgovori

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hejli Biber, donedavno Boldvin, obratila se putem Instagrama svima koji su iskritikovali njen brak s Džastinom Biberom kazavši kako ljudi moraju da prestanu da osuđuju jedni druge, jer je svet već prepun mržnje i bola.

 

Ona čitavih nedelju dana nije ništa objavljivala na društvenim mrežama i, sudeći prema njenim rečima, to joj je prijalo.

 

- Ne pratiti Instagram je najbolja stvar ikada. Kad god uzmem pauzu, osećam se mnogo bolje i srećnije. Iste sekunde kad se vratim na Instagram, postanem tužna i anksiozna. Molim vas, nemojte me pogrešno shvatiti, Instagram je nevjerovatan alat i odličan način da ostanete u kontaktu i interakciji s drugima. Međutim, negativnost vrišti tako glasno. Teško je usredsrediti se na vašu dobrobit i mentalno zdravlje kada, svaki put kada otvorite Instagram, neko razbija vaš posao, vašu vezu ili u suštini bilo koje stvari u vašem životu koje su pozitivne. Jednostavno, ne verujem da smo pozvani da živimo život gde smo toliko zarobljeni u mišljenjima stranaca o nečemu što nisu oni uradili - napisala je Biber.

 

foto: Profimedia

 

Popularna manekenka istakla je kako neće dozvoliti da se oseća loše zbog komentara kritičara.

- Moramo napraviti korak unazad i shvatiti da moramo pružati više ljubavi i ohrabrenja jedni drugima, umesto što neprekidno rušimo i osuđujemo ljude. Neću dozvoliti ljudima da se osećam kao da radim nešto pogrešno samo zato što uživam u životu i što sam srećna. U ovom svetu ima dovoljno mržnje i bola i poslednje što nam je potrebno je još više negativnosti, mržnje i podela - zaključila je Biber.

Podsećamo, dvadesetjednogodišnja manekenka se za poznatog kanadskog pevača udala u septembru nakon višemesečnih glasina o veridbi i venčanju.

 

 

makonda-tracker