šokantno

Džastin Biber plakao pred suprugom zbog bivše devojke: Ne može da prežali Selenu Gomez

0

Popularni pevač nije krio emocije, suza je suzu stizala

džastin biber plače
džastin biber plačefoto: Profimedia

 

Prošli mesec Džastin Bieber (24) u Nju Jorku venčao se s manekenkom Hejli Boldvin (21), no izgleda kako se pevač loše nosi s vešću da je njegova bivša ljubav Selena Gomez (26) hospitalizovana zbog još jednog emocionalnog sloma.

 

Kanadska pop zvezda u teškim trenucima okreće se veri, što je napravio i sad, ali posle posete pastoru, pevač se u četvrtak u Los Anđelesuu slomio. Snimljen je kako plače u automobilu koji je vozila njegova supruga Hejli koja ga je s tugom u licu posmatrala i tešila.

 

hejli boldvin
hejli boldvinfoto: Profimedia

 

- Džastinu će uvek biti teško zbog Selene. 

 

- Naravno da mu je teško čuti da ona nije dobro - rekao je za američki People izvor blizak pevaču.

 

selena gomez
selena gomezfoto: Profimedia

 

Bieber i Gomez godinama su bili par, uz česte prekide i mirenja, a definitivno su se razišli u martu ove godine. Šest meseci posle, Džastinstin se oženio.

 

Prvo je u julu ove godine na Bahamima zaprosio Hejli. Ogromni prsten kupio je u zlatarni 'Solow & Co' u Nu Jorku. Džek Solov, vlasnik te zlatarne, rekao je da je upoznao Biebera preko njegovog menadžera, a svog prijatelja Skutera Brauna.

 

džastin biber
džastin biberfoto: Profimedia

 

Najzad se odlučio za veliki, izduženi dijamant između 6 i 9 karata. Džek je posetio Džastina u hotelu gde je odseo i dostavio mu prsten. Zlatar nije hteo otkriti tačnu cenu, no glasine kažu da je Bieber 'iskeširao' pola miliona dolara za taj ogroman dijamant.

 

Sudbonosno 'da' izgovorili su pred matičarem, a uskoro planiraju još jednu ceremoniju.

 

- Spremaju veliko slavlje u sklopu kojeg će jednom reći 'da' pred Bogom i svim ljudima koje vole - rekao je izvor.

 

Strani mediji javljaju kako će se spomenuo slavlje verojatno održati na pet miliona dolara vrednom imanju u Kanadi koje je pevač letos kupio.

 

 

 

makonda-tracker