preko trnja do zvezda

Danas je jedna od NAJUSPEŠNIJIH manekenki na svetu, ali imala je MRAČNU prošlost: Borila se sa depresijom, osećanjem niže vrednosti, nije htela više ni da ŽIVI

0

Kara Delevinj je poznata širom sveta i krasi mnoge časopise, ali iza sebe ima užasne životne periode.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kara Delevinj (26) nedavno je progovorila o traumama iz mladosti, koje su joj sticajem okolnosti pomogle tokom snimanja filma „Mirror, Mirror“. Ona je ovom prilikom rekla da su njeni psihički problemi počeli još u školi jer nikako nije mogla sebi da oprosti kad god bi doživela neuspeh.

 

Mislila sam da nisam dovoljno dobra ni u čemu. Nisam bila uspešna kao drugi i to sam mrzela kod sebe. A to posle obeleži čoveka za ceo život – rekla je Kara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 

Ona je dodala i da se oduvek osećala čudnijom i drugačijom od drugih, a to nije umela da razume niti da izrazi. Da je samo mogla, kako kaže, da zagrli samu sebe, da shvati da nije sama sebi neprijatelj, ne bi se osećala kao da je na rolerkosteru ka paklu. Jer uvek ima nade da će biti bolje. I bude bolje kako vreme ide i kako prolaze tinejdžerski dani.

 

Ona je priznala i da je oduvek želela da je drugi vole, a ipak su je mračne misli obuzimale, osećala je da nešto nije u redu sa njom. Tako je sa 15 godina pauzirala sa školom kako bi dobijala terapiju zbog nervnog sloma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 

Mrzela sam sebe što sam depresivna. Stalno sam se preispitivala. Rekla bih nešto, pa bih zamrzela sebe zbog toga. Jedino sam znala da ne želim više da živim.

 

Od tada ona se izborila za lepše mesto, tamo gde ne zavisi od volje ljudi oko sebe.

 

Znam da zvuči glupo, ali previše sam se oslanjala na druge, da me mogu usrećiti i pružiti mi ljubav, a morala sam da naučim kako da samu sebe usrećim. Sada jesam srećna, mogu da budem srećna, samo je dug put bio dovde – otkrila je Kara.

 

 

makonda-tracker