sukob u kraljevskoj porodici

Prinčevi Hari i Vilijam u ZATEGNUTIM odnosima: Sve je počelo još prošle godine, a krivac je - Megan!

1

Njih dvojica su braća, ali njihov sukob počeo je time što se Vilijamu od samog početka Megan nije dopala.

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Već duže vreme šuška se da se donedavno izrazito bliska i povezana braća više i ne slažu dobro. Da se situacija dodatno zakomplikovala, pokazalo je i to što princ Hari namerava da se iseli iz Kensingtonske palate, a sve je navodno počelo zbog - devojke!

 

Princ Hari, navodno, nije mogao da sakrije razočaranje kada je shvatio kako njegov stariji brat, princ Vilijam, baš i ne deli oduševljenje njegovom tada još uvek verenicom Megan Markl. Hariju je tada jako zasmetalo to što njegov brat ne pokušava nimalo da se potrudi da njegovoj budućoj supruzi olakša ulazak u kraljevsku porodicu.

 

Kako je otkrio izvor blizak kraljevskoj porodici, tenzije među braćom bile su toliko jake da je na kraju u sve morao da se umeša i princ Čarls, koji se odlučio na drastičan potez i zahtevao od Vilijama i Kejt da pozovu Harija i Megan da sa njima provedu Božić u Norfolku.

 

"Hariju je zasmetalo to što Vilijam nije oduševljen Megan i to mu je rekao u lice. To je uzrokovalo napetu situaciju koju ju onda rešio Čarls i zamolio Vilijama da se bar potrudi da prihvati Megan", otkrio je izvor.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa na kraju su prošli Božić dočekali u Anmer Holu u Norfolku sa Vilijamom i Kejt Midlton, a potom su se pridružili kraljici Elizabeti i ostatku porodice na božićnom ručku u Sandringemu.

 

Isti izvor rekao je da su Kejt i Megan potpuno različite osobe, koje nemaju puno toga zajedničkog, ali, s druge strane, zbog porodice se trude da pređu preko svega.

 

"Istina je da u Kensingtonskoj palati jednostavno nema dovoljno mesta za sve, pa im je Vindzor bio jedna od opcija za stanovanje i pre samog venčanja", zaključuje izvor.

 

 

 

makonda-tracker