ogroman uspeh

Uradila je preko 700 intervjua sa NAJVEĆIM svetskim zvezdama i bila JEDINA SRPKINJA u bekstejdžu Victoria's Secret Show-a: Biljana Obradović OTKRILA koliko sve to KOŠTA!

0


Priliku da samo na nekoliko minuta razgovaraju sa svetskim zvezdama nemaju svi, a naša voditeljka otkrila je da je uradila preko 700 intervjua sa najpoznatijim svetskim zvezdama.

foto: Promo
foto: Promo

Biljana Obradović priznala je koliko sve košta i kakav peh se dogodio sa Anđelinom Džoli.

 

- Prvi put sam bila u Njujorku, a potom 3 godine kasnije u Parizu na 20 godina "Viktorija sikret". Bila sam malo u stezi, jer smo dobili tačan plan dešavanja. Tamo ima 20 minuta za TV prilog, soba u kojoj se nalaze "anđeli" podređena je šouu. Tamo ima hiljade latica, cirkona, a Adrijana Lima je bila fantastična. Ja sam uradila 700 reportaža i intervjua, a što su devojke veće zvezde, to su opuštenije - rekla je Biljana i dodala:

 

- Došla sam u Njujork i kada sam ustala, ujeo me pauk za oko i kompletno mi se zatvorilo. Zvala sam mamu i stavljala led. Takva putovanja su inače skupa, morate da imate dobar novinarski CV, a intervjui su besplatni. To je koštalo oko 4.000 dolara.

 

foto: Promo

Obradovićeva je doživela i peh kada je intervjuisala poznatu, holivudsku glumicu Anđelinu Džoli.

- Svi su striktni u produkciji, ja sam dobila 5 minuta da radim intervju sa Anđelinom Džoli, a ja sam joj tražila da to bude duže. Reč je bilo o našoj zemlji i škakljiva je bila tema. Nisam mogla za tih 5 minuta da pitam šta sam želela. Uradili smo intervju od 20 minuta. Nemci su ipak ozbiljno shvatili 5 minuta i snimili samo njih - ispričala je Biljana.

 

 

makonda-tracker