Uskoro na televiziji

Počinje nova sezona emisije "Biljana za vas": Posetila je gala večeru za koju se ulaz plaća od OSAM DO 20 HILJADA EVRA

0

Poznata voditeljka se vraća nazad na male ekrane sa novim temama svake nedelje.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

I u ovoj televizijskoj sezoni na kanalu Pink 2 gledaćete autorsku emisiju Biljane Obradović, "BIljana za vas", a prva epizoda nove sezone je na programu u nedelju 7. oktobra u 18:50 časova.

Već na samom početku očekuje vas prava ekskluziva - Biljana je bila gost na gala večeri fondacije princa Alberta II od Monaka, a reportaža vas očekuje u ovonedeljnoj emisiji.

Fondacija princa Alberta II od Monaka zalaže se za globalno očuvanje okeana, a da biste se našli među zvanicama, morate da izdvojite od osam do 20 hiljada evra za ulaz po osobi.

Biljana Obradović na gala večeri fondacije princa Alberta II od Monaka
Biljana Obradović na gala večeri fondacije princa Alberta II od Monakafoto: Promo

Voditeljka je istraživala i kako sačuvati decu i mlade iz kandža sekti, a o ovoj temi govoriće Janja Todorović, profesorka, književnica i savetodavac za okultna učenja pri Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

U okviru izložbe "Ka betonskoj utopiji" u "MoMA" muzeju u Njujorku, koja je ujedno i prvo predstavljanje izuzetnih dela vodećih arihtekata iz doba socijalizma američkoj i inostranoj javnosti, nalazi se i arhitektura bivše Jugoslavije. Na ovu temu govoriće Jelica Jovanović, arhitekta i asistent glavnog kustosa izložbe u njujorškom muzeju "MoMA".

Biljana vas vodi i na imanje van Beograda, na kom se proizvode rezanci od bundeve, otkriva šta je to terapije delfinima, a posavetovaće vas i kako da kombinujete animal print, a da ne pogrešite.

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite emisiju "Biljana za vas" u nedelju 7. oktobra u 18:50 časova na kanalu Pink 2.

makonda-tracker